Bel ons voor meer informatie

Ramen die regelmatig gewassen worden en waarvan de omlijsting en de kozijnen ook worden meegenomen in het schoonmaaktraject, zorgen voor goed zicht en voor een professionele uitstraling. Ieder pand is anders en ieder pand vraagt om een eigen aanpak. Bij Schoonmaak en Glazenwasbedrijf Terschelling zorgen we ervoor dat uw ramen en kozijnen die aandacht krijgen die ze verdienen!

Osmose glasbewassing met telewash-systeem

Bij Schoonmaak en Glazenwasbedrijf Terschelling zorgen we ervoor dat uw ramen te allen tijde streeploos schoon zijn. Dit doen we, via een telescoop, met behulp van gedemineraliseerd water oftewel osmosewater.

 

Osmosewater is water waaruit mineralen en zouten, aanwezig in gewoon leidingwater, zijn verwijderd. Mineralen en zouten laten vlekken achter na het opdrogen. Door gebruik te maken van osmosewater droogt een raam streeploos op, zonder gebruik te maken van een raamwisser.

 

Met de telescoop, een steel met een zachte borstel, reinigen we uw ramen tot een hoogte van zo'n dertien meter zonder problemen.

Reinigen

Reinigen van kozijnen, dakkapellen en boeiboorden

Het is verstandig om het schilderwerk van kozijnen, dakkapellen en boeiboorden minimaal één tot twee keer per jaar te laten reinigen. Weersomstandigheden, zoals zon, regen, kou en wind, hebben invloed op de conditie van hout, aluminium en kunststof en door ze periodiek te laten schoonmaken, verlengt u de levensduur aanzienlijk.

 

Reinigen van zonnepanelen

Ook zonnepanelen hebben te lijden onder de verschillende weersomstandigheden in ons land. Willen ze goed blijven functioneren, dan is schoonmaak ervan een absolute must. Het schoonmaken van een zonnepaneel is een klus die u het beste over kunt laten aan een professional, die precies weet hoe hij moet handelen. Bij Schoonmaak en Glazenwasbedrijf Terschelling heeft men inmiddels meerdere jaren ervaring opgedaan in het schoonmaken van zonnepanelen met osmosewater. Dit water droogt streeploos op en laat geen restvuil achter. Hierdoor haalt u optimaal rendement uit uw zonnepanelen.

 

Reinigen van de buitenkant van caravans en chalets

Zowel caravans als chalets worden tijdens het vakantieseizoen blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, maar ook aan vuilsporen van insecten en vogels. Voor een schone en professionele uitstraling, maar ook voor het behoud van de caravan of het chalet, is een regelmatige schoonmaakbeurt onontbeerlijk. Bij Schoonmaak en Glazenwasbedrijf Terschelling weten we precies hoe we dit moeten doen. Zo reinigen we de buitenkant met osmosewater en zorgen ervoor dat glasbewassing en het schoonmaken van het schilderwerk hierin meegenomen worden. Zodat uw vakantieverblijf er weer spik en span uitziet.

Vraag een offerte aan

Hogedrukreiniging van gevels en terrassen

Onder invloed van het weer, verschijnen er op veel terrassen en gevels schimmels en algen die duidelijk zichtbaar zijn. Ze zijn echter vrij eenvoudig te verwijderen met hogedrukreiniging.

 

Bij Schoonmaak en Glazenwasbedrijf Terschelling uit West-Terschelling hebben we veel ervaring in het verwijderen van vuil van gevels en van terrassen, zonder deze te beschadigen.

 

Na het reinigen, maken we het oppervlak waterafstotend door het te impregneren. Hierdoor krijgt nieuw vuil minder kans.

Overige diensten

Schoonmaak en Glazenwasbedrijf Terschelling is in West-Terschelling en omgeving dé professional op het gebied van glasbewassing en reinigen, maar we doen nog meer. Zo kunnen we uw groene aanslag verwijderen en uw dakgoten leeghalen en schoonmaken. En ook kunt u bij ons terecht voor het in de was zetten van kunststof kozijnen en dakgoten. Alle diensten die we verlenen, worden tot in de puntjes uitgevoerd door onze vakbekwame medewerkers.